Pages

Ads 468x60px

.

Tuesday, 27 March 2012

KELEBIHAN EL-CAFE dan BIJIRAN SPIRULINAPagi yang ceria harus dmulakan dengan minuman yang berkhasiat dan menyegarkan.

EL CAFE dan BIJRAN SPIRULINA merupakan minuman yang paling tepat untuk diambil untuk memastikan hari yang dilalui bertambah ceria.


EL-CAFE MILK TEA


Elcafe Milk Tea merupakan dedaun teh dari tanah tinggi yang diimport, diproses, dan digabungkan secara unik bersama-sama dengan Kolostrum IG6 untuk memberikan aroma yang tidak terhingga seterusnya membangkitkan aura bagi para penggemar teh.

Elcafe Milk Tea dilengkapkan dengan gula paket yang berasingan bagi memenuhi cita rasa individu penggemar teh.

EL-CAFE GINSENG

El-Cafe ginseng merupakan kopi segera 5 dalam 1 yang mudah untuk disediakan.Diperbuat daripada ekstrak Ginseng dan Ginggo, ia merupakan antara minuman kopi yang berkualiti tinggi,El cafe Ginseng turut diadun bersama dengan serbuk kopi Arabica Robusta dan krim tenusu yang terbaik

Nikmatilah aroma Elcafe Ginseng pada bila-bila masa dan di man-mana sahaja.BIJIRAN SPIRULINA O-Yes! Spirulina Cereal  yang baru merupakan spektrum berkhasiat yang kaya dengan sebatian halus Elken Spirulina organik, Kolostrum IG6, beras perang, oat dan barli dan bagus untuk kesihatan terutamanya kepada kanak-kanak.KELEBIHAN BIJIRAN SPIRULINA :

·     # Sumber yang padat dengan protein dan kalsium

·   #  Diperkaya dengan Taurina untuk penglihatan dan perkembangan otak yang baik

·    # Sesuai untuk vegetarian, kanak-kanak dan warga tua

·    # Bebas daripada pewarna tiruan atau pengawetUNTUK SEBARANG TEMPAHAN.BOLEHLAH MENGHUBUNGI KAMI DI TALIAN YANG TELAH DISEDIAKAN.
0 comments:

Post a Comment